Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Update 7 Maart – 2020 

Geachte deelnemers,
We kijken uit naar uw deelname vanavond aan de pubquiz van de Stichting Vrienden van L’Echo des Montagnes. De pubquiz gaat door. We vragen u als organisatie ivm de gewijzigde situatie rondom het Corona virus (Covid-19) in de provincie Noord-Brabant de RIVM instructies op te volgen: https://www.rivm.nl/nieuws/covid-19-nieuwe-aanwijzing-voor-inwoners-noord-brabant.
Dit betekent dat we u vragen om vanavond niet te komen als u last heeft van hoesten/verkoudheid/griep – klachten. Dit om de gezondheid van de andere deelnemers te kunnen waarborgen.Tevens vragen we u deze informatie te delen met uw mede teamgenoten. Neemt u bij vragen vooral contact op met ons.
Hartelijk dank voor uw begrip en we hopen u en uw team vanavond in een goede gezondheid te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Vrienden van L’Echo des Montagnes

Uitnodiging

Beste Vrienden,

Wij willen u graag van harte uitnodigingen voor een gezellige en spannende pubquiz op zaterdag 7 maart 2020, aanvangstijd 20:00. U kunt zich vanaf nu aanmelden via onderstaand formulier. Iedereen is welkom, dus stuur deze uitnodiging gerust door aan familie, vrienden en bekenden.

De kosten voor deelname bedragen slechts €5,00 per deelnemer incl. 1 consumptie of meld u met 5 personen als team aan voor €20,00 (incl. consumptie).

De volledige opbrengst zal ten goede komen aan de Stichting Vrienden van L’Echo des Montagnes waarmee we de muzikale ambities van Harmonieorkest L’Echo des Montagnes financieel kunnen ondersteunen. Zo hebben we dit jaar de aanschaf van een nieuwe paukenset mede mogelijk gemaakt en doneren we een significante bijdrage aan het opleidingsorkest.

Wij hopen u op 7 maart  te mogen verwelkomen.

Heeft u vragen, kijk vooral op onze FAQ

Helaas zijn alle plekken vergeven en is inschrijven niet meer mogelijk.

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant