Barbecue

Beste Vrienden,

Wij willen u graag van harte uitnodigingen voor een gezellige en lekkere barbecue op zaterdag 15 juni.
U kunt zich vanaf nu aanmelden via nevenstaand formulier. Iedereen is welkom, dus stuur deze uitnodiging gerust door aan familie, vrienden en bekenden.
De kosten voor het eten bedragen €15,00 per volwassene en slechts €10,00 voor kinderen van 6 jaar en ouder; jongere kinderen eten gratis mee. Wees er snel bij, het aantal inschrijvingen is beperkt.
De volledige winst zal ten goede komen aan de Stichting Vrienden van L’Echo des Montagnes waarmee we de muzikale ambities van Harmonieorkest L’Echo des Montagnes financieel kunnen ondersteunen. Zo hebben we dit jaar de aanschaf van een nieuwe paukenset mede mogelijk gemaakt en doneren we een significante bijdrage aan het opleidingsorkest.
Wij hopen u op 15 juni  vanaf 16:00 te mogen verwelkomen bij:
Jong Nederland
Vredeman de Vriesstraat 38a
Tilburg.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt uw inschrijving bevestigd?

U krijgt na registratie en betaling via iDeal een e-mail toegestuurd met een registratiecode. Deze dient u af te drukken en mee te nemen naar de barbecue als bevestiging.

Moet ik Vriend zijn van L’Echo des Montagnes om me aan te melden voor deze barbecue?

Nee. Iedereen die Harmonieorkest L’Echo des Montagnes een warm hart toedraagt is van harte welkom bij deze barbecue. U heeft natuurlijk altijd de mogelijkheid om u als Vriend (donateur) aan te melden.

Wat is er allemaal bij inbegrepen?

Vijf stuks vlees voor volwassenen en drie stuks voor kinderen; stokbrood, sauzen, salades.

Hoe kan ik voor de barbecue betalen?

Voor de barbecue kan enkel via iDeal betaald worden. Deze betaling vindt beveiligd plaats via onze betaalpartner Mollie Payments.

Hoe kan ik voor consumpties betalen?

Tijdens de barbecue zullen er consumptiebonnen verkrijgbaar zijn à €2,00 per consumptie (bier, fris, wijn). Let op: Deze zijn enkel contant te voldoen.

Overige vragen:

Neemt u gerust contact op via het contactformulier onder aan deze pagina als u overige vragen heeft.

Aanmeldformulier
Barbecue volwassenen
€ 15,00
Barbecue kinderen 6-18
€ 10,00


Totaal

Word Vriend van L’Echo

captcha